The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Search engine problem

Discussion in 'General Discussion' started by mikelc, Oct 27, 2004.

  1. mikelc

    mikelc Member

    Joined:
    Sep 6, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, I have an account on a shared host with cpanel. My problem is that search engines seem to be listing my site with "There is no website configured at this address." the default cpanel page. I think the problem may be with my zone records, my type A record points to the shared IP that I use (although my account is really like 255.255.255.255/~myaccount) if you go directly to that IP you get the default Cpanel page, but if you go to the domain name everything is fine. Could this be causing the problem? And if so how might I fix the problem?
    I may just be a bit over eager I only set the site up fully about a month ago and got spidered by Yahoo before my account was properly set up and displaying the default page. But this was about a month ago and i would have thought it would have sorted it's self by now.
     
  2. nickn

    nickn Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    619
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Search engines would go to your domain name, not your IP.

    Contact your host for support. :)
     
Loading...

Share This Page