Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

secure subdomain / directory issue

Discussion in 'General Discussion' started by I Love Jesus, Dec 22, 2004.

  1. I Love Jesus

    I Love Jesus AKA chadi

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    This URL: https://secure.mydomain.com/index.php is displaying a page can’t be found error. I believe it to be due to the secure certificate pointing to the wrong directory. For example: This URL: https://secure.mydomain.com shouldn’t show our hosting sites main index page. Instead it should show this page: http://secure.mydomain.com/index.php but only secured. So https://secure.mydomain.com/index.php should look exactly the same as http://secure.mydomain.com/index.php does.

    How can I correct this?

    Using CentOS 3.3
    cPanel 9.9.9R-14
     
  2. GOT

    GOT Get Proactive!

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    902
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Norfolk, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    You probably need to edit the SSL entry in the httpd.conf file. Look at the documentroot directive.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. I Love Jesus

    I Love Jesus AKA chadi

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    DocumentRoot /home/username/public_html

    Its normal
     
  4. GOT

    GOT Get Proactive!

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    902
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Norfolk, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Well, if it is generating an error, you might want to tail the error_log to see what the error it is generating is.

    I find your description of the problem a little confusing. You say it shouldn't show the same page as the default page, yet you say that http and https should show the same content, so I am a little confused.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. arkain

    arkain Well-Known Member

    Joined:
    Mar 20, 2003
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I have the same problem and I don't know how to fix it, please help if you know what's going on.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice