The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Select Partition per Package?

Discussion in 'General Discussion' started by fcbinfo, Jul 20, 2014.

  1. fcbinfo

    fcbinfo Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2006
    Messages:
    120
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    A server with 200GB SSD and 1TB HDD.

    How do I do to make a packages like this:

    SSD-Hosting on partition /home (automatic on account creation)
    HDD-Hosting on partition /home2 (automatic on account creation)

    Is that possible?

    Thanks for help!
     
  2. kernow

    kernow Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Messages:
    865
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    By default WHM will select the largest home directory for new accounts so you would need to create a custom script to do it or put in a "feature request" for it in the feature request forum.
     
  3. vanessa

    vanessa Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 26, 2006
    Messages:
    817
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Virginia Beach, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    675
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  5. fcbinfo

    fcbinfo Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2006
    Messages:
    120
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page