The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

"Select specific user" in backup configuration

Discussion in 'General Discussion' started by Abu Mami, Jul 16, 2004.

  1. Abu Mami

    Abu Mami Active Member

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi,

    When I configure my backup settings, I have trouble selecting the specific users. When I click on the "select specific users" button at the bottom of the configuration page, it opens up a small window with a list of users. However, the windows is not large enough, and not all of the users are displayed. Even worse, whatever button I need to click to save my settings does not appear, so I have no way to define the list of users that I want for backup.

    Anyone know what I can do?

    Thanks
     
  2. esh

    esh Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    same problem here mate
     
  3. Abu Mami

    Abu Mami Active Member

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hmm, not much help are you :) Well, at least I know it's not just me. Let's hope that there's an answer to this.
     
  4. esh

    esh Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    just letting you know it seems to be a common bug :)

    probably fixed soon.
     
  5. Abu Mami

    Abu Mami Active Member

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I know, I was just being cute :)


    I hope so. As is it's pretty useless :(
     
  6. Bluexnet2

    Bluexnet2 Active Member

    Joined:
    Dec 4, 2003
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    Select some text in that window and drag your mouse down, that will move your to the end of your list to be able to save the changes.

    Greetings :)
    Carlos
     
  7. esh

    esh Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    done that. i've also noticed it doesn't save the last settings
     
  8. eazistore

    eazistore Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2003
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Singapore
  9. Abu Mami

    Abu Mami Active Member

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Son of a gun - never knew this. Why the angry face? Do you know everything?

    Anyhow, thanks for the tip. After pressing F11 I was able to view the whole list. But clicking "save" doesn't save the settings. I don't know what affect it has.

    Bummer!
     
  10. esh

    esh Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    yes F11 works but should we really have to press that? bad design imho
     
  11. FredF

    FredF Member

    Joined:
    Dec 5, 2002
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  12. eazistore

    eazistore Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2003
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Singapore
    Hi Abu Mami,

    I was angry of coz that extra step for F11.
    And it'll save the setting after you click on the SAVE tab.

    But when you view it again, it'll show CHECK on all accounts.
    Make sure you did it right for the first time and only use it everytime you add new accounts.
     
  13. Abu Mami

    Abu Mami Active Member

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi there eazi,

    Oh, OK, I thought maybe you were angry with me for asking a stupid question. I'm good at that :)

    Ahh, so you mean that it actually works even though it shows all of the accounts checked after saving?

    Thanks for your help, I appreciate it.

    Regards,

    Abu Mami
     
  14. eazistore

    eazistore Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2003
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Singapore
    Hi Abu Mami,

    We not childish to be angry for such a small stuff.
    Most of us visit here for solutions and extra knowledge on cPanel/WHM/linux.

    I'm glad that the work around works for you.

    Cheers!
     
  15. Abu Mami

    Abu Mami Active Member

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I guess it was just a misunderstanding. Anyhoooo, thanks for the help.
     
  16. esh

    esh Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    food fight! ;)
     
  17. Abu Mami

    Abu Mami Active Member

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hey, not a bad idea!
     
Loading...

Share This Page