Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Send & receive email problems

Discussion in 'E-mail Discussion' started by steve_S, Oct 26, 2006.

  1. steve_S

    steve_S Registered

    Joined:
    Jul 27, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hello
    I can't send nor receive email through my server.
    No errors in logs, it looks like everything working properly but no mails.When I tried to send it from shell acount I received:

    /usr/sbin/exim -bt account@domain
    /libexec/ld-elf.so.1: Shared object "libperl.so" not found, required by "exim"

    This is freebsd box
    regards
    steve_s
     
  2. tweakservers

    tweakservers Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    379
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    have you tried with /scripts/upcp as root on your shell ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,470
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    Probably better to force an exim rebuild:

    /scripts/eximup --force
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice