The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Send/Recieve Issues

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Wavmeister, Dec 12, 2007.

  1. Wavmeister

    Wavmeister Registered

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I think this might be a permissions problem. First server we have hjad this problem with. Any email created on this server under any domain fails to work. In outlook express it continually asks for username and password, but we put the correct ones. Logs show the following..


    Dec 11 22:02:14 atlantic pop3d: LOGIN FAILED, user=xxxx@xxxxx.com, ip=[::ffff:xx.xxx.xxx.xxx]
    Dec 11 22:10:39 atlantic pop3d: LOGIN FAILED, user=xxxx@xxxxx.com, ip=[::ffff:xx.xxx.xxx.xxx]
    Dec 11 22:11:44 atlantic pop3d: LOGIN FAILED, user=xxxx@xxxxx.com, ip=[::ffff:xx.xxx.xxx.xxx]


    Obviously I x'd out info for privacy. So server is seeing the connections, but is denying them. So I wonder if when the email is created, if there is a permission problem somewhere preventing data such as password from being written. Anyone care to share ideas or light on this problem?
     
  2. mtindor

    mtindor Well-Known Member

    Joined:
    Sep 14, 2004
    Messages:
    1,281
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    48
    Location:
    inside a catfish
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    Try:

    /scripts/restartsrv_courier

    See if that fixes the problem or not.

    Mike
     
  3. Wavmeister

    Wavmeister Registered

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    That did it, thankyou. Boy I feel smarty now..lol
     
Loading...

Share This Page