The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sending and Receiving Mail Problems

Discussion in 'E-mail Discussions' started by jthomas, Jun 11, 2007.

  1. jthomas

    jthomas Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    I was playing around with some email settings that were not workign the other day and per the advise on this forum I did a upcp --force. I now got stuck with cp 11 and even worse email problems.

    Right now i cannot send email to certain domains as they get rejected. this is one of the rejected emails headers:
    Code:
    This message was created automatically by mail delivery software. 
    
    A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed: 
    
    gigs-349114238@craigslist.org  
    SMTP error from remote mail server after RCPT TO:
    <gigs-349114238@craigslist.org>: 
    host mxi3s.craigslist.org [66.150.243.3]: 554 <ip-72-55-156-23.static.privatedns.com[72.55.156.23]>: 
    Client host rejected: Please use SMTP relay of your ISP or setup non-generic DNS.. 
    
    ------ This is a copy of the message, including all the headers. ------ Return-path: <jthomas@mydomain.com> Received: from nobody by alpha.mydomain.com with local (Exim 4.66) (envelope-from <jthomas@mydomain.com>) id 1HxolY-0000eJ-Mg for gigs-349114238@craigslist.org; Mon, 11 Jun 2007 11:37:24 -0700 To: Gigs 349114238 <gigs-349114238@craigslist.org>
    
    I am also having trouble receiving mail from some addresses but not other. Please help as this is getting really frustrating.

    When I try to send email to a hotmail address nothing arrives at the other end but this is what shows in the log:
    Code:
    2007-06-11 12:08:03 1HxpFD-0000rU-6Y <= jthomas@braydar.com U=nobody P=local S=597 id=d28250d98f3aeee0e540c0cf69deeaf0@localhost
    2007-06-11 12:08:03 1HxpFD-0000rU-6Y => magictestguy@hotmail.com R=lookuphost T=remote_smtp H=mx2.hotmail.com [65.54.244.168]
    2007-06-11 12:08:03 1HxpFD-0000rU-6Y Completed
    
     
    #1 jthomas, Jun 11, 2007
    Last edited: Jun 11, 2007
  2. jthomas

    jthomas Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My problem just got weirder... I just received a test email that a friend of mine sent me about 2 hours ago, with the correct timestamp and everything. I had checked the queues and there was nothing there it was just delivered suddenly. I hope this can help in diagnosing my problem.

    I have another server that is in the same block and same specs that is not ecperiencing any problems.
     
  3. jthomas

    jthomas Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ok I have one more thing to add to this. Maybe this can help. If I send an email from a hotmail account to my email on the server and then reply to it the email is received back at hotmail. However, if i just create an email from the server and send it to hotmail then the email is never received.
     
Loading...

Share This Page