The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sendmail problem.

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Lizard, Aug 28, 2006.

  1. Lizard

    Lizard Member

    Joined:
    Aug 21, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I was deleted a /usr/sbin/sendmail. What should I do now to get it back?
     
  2. spector

    spector Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2005
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    there should be many copies of binaries like sendmail on your hdd (linux heh, everywhere a mess). try
    /usr/local/cpanel/bin/sendmail
    /usr/lib/sendmail

    or can build new sendmail
     
  3. Lizard

    Lizard Member

    Joined:
    Aug 21, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thank you, I will try it!
     
  4. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    The best way is to reinstall exim to ensure that you use the exim wrapper:

    /scripts/eximup --force
     
  5. Lizard

    Lizard Member

    Joined:
    Aug 21, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Chirpy: All working now! Great!
     
Loading...

Share This Page