The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Serious Problem -- This should never happen!!

Discussion in 'General Discussion' started by frood, May 25, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. frood

    frood Registered

    Joined:
    Mar 30, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    montreal
    I just set up my server yesterday. This is the tail end of the output I got when creating a new using in WHM

    Added Entries to httpd.conf (noip)
    Added Named Entry
    Added Named File
    Bind reloading on dustin using rndc
    Restarting apache
    Ftp Password Files synced
    Vhost Passwords synced
    send to CONTACTEMAIL (3) [3]
    == WORKAROUND ENABLED ==
    Serious Problem -- This should never happen!!
    The hostname (dustin.battlix.com) is owned by the user dustin
    == WORKAROUND ENABLED ==
    wwwacct creation finished
    Reseller privs added!

    Account Creation Complete!!!

    So what's the deal?
     
  2. hfweb

    hfweb Registered

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hmm i think its were you have a user as the server name.. like you have a user dustin and the server name is dustin.. had this problem on one of my servers!
     
  3. frood

    frood Registered

    Joined:
    Mar 30, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    montreal
    Yeah, that's what I thought. Except that in WHM it automatically suggests the username to be the same as the domain. So why would they suggest it if it didn't work?
     
  4. kosmo

    kosmo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    403
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    All over Europe
    Programs use algorithms - they don't think. cPanel removes some special characters off the domain name, cuts it to 8 chars long and proposes it as username for a particular account. It is not a result of thinking but rather of an algorithm. The results may be good or sometimes bad. The one who finally assigns the username is the one who hits the "create" button.

    kosmo
     
  5. frood

    frood Registered

    Joined:
    Mar 30, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    montreal
    Yes kosmo, you speaketh the truth.

    I deleted the account and recreated that user under a different subdomain. No error message this time.

    A suggestion to the algorithm maintainers: don't let accounts be created that will cause this problem.
     
  6. nasid

    nasid Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    Check the file /var/cpanel/users/dustin

    remove any entry corresponding to your hostname and save the file .

    This worked for me :)

    Regards,
    Nasid
     
  7. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    As has already been asked, please don't dig up old threads to answer in this manner.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page