Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Seriously Need Help Big Bandwidth Problem!!!!

Discussion in 'General Discussion' started by LiquidHost.BIZ, Jul 26, 2004.

  1. LiquidHost.BIZ

    LiquidHost.BIZ Registered

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hi my server is having a big problem the bandwidth metre isnt working and so everyone is getting unlimited bandwidth and it says they using 0 but on theplanet orbit system it says that im gonna use 1,010 GB bandwidth meaning lots of people are overusing there bandwidth and not getting suspeneded please please please tell me how to fix this problem!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. OCX

    OCX Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166

    in WHM..Tweak settings..make sure this box is unchecked

    Disable Suspending accounts that exceed their bandwidth limit (will clear all suspensions is disabled)

    and of coarse
    Check mark this one

    Email users when they have reached 80% of their bandwidth


    Under Account Functions
    Limit Bandwidth usage

    click on a customer ..then edit there bandwidth limit.

    see if this helps..




    now i use under Packages
    i create my own packages for the plans i offer
    if you do as well..make sure you set a a bandwidth amount..
    i missed this once on one package saw it says unlimited..
    so i edited the package..and i was good to go..
     
  3. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Lewisville, Tx
    Try running /scripts/fixquotas and this will bring the bandwidth and disk quotas back normal.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. LiquidHost.BIZ

    LiquidHost.BIZ Registered

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Will try thanks alot
    Good to know there are people that are willing to help
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. LiquidHost.BIZ

    LiquidHost.BIZ Registered

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I did both but it still dont work
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. PbG

    PbG Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2003
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    If this is a RH box tell me what does Bandmin show for this server?

    Eg: http://servermainip/bandwidth/

    If you have'nt already be sure to set a username and password for bandmin in WHM.

     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice