The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

server.hostname.com is blank! please help!

Discussion in 'General Discussion' started by bsasninja, Jan 16, 2008.

  1. bsasninja

    bsasninja Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2004
    Messages:
    528
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have several servers running centos 4.6 with cpanel latest release. Apache 1.3.37, php 4.4.8 and perl 5.8.8.

    I setup a new one with Centos 5.0, with cpanel latest release. The only difference that this one is using apache 2.0, php 5.2.5. Perl version is the same as the others 5.8.8

    All the other servers, when you put server.hostname.com shows the cpanel page:
    Great Success !
    Apache is working on your cPanel® and WHM™ Server

    Now when I type server.hostname.com in the new one shows me a blank page, also I created a customized suspended page. But I doesnt show at server.hostname.com/suspended.page it gives a 404 error.

    I checked the /usr/local/httpd/htdocs/suspended.page and the suspension page I created is there.

    Everything on this server is working fine, sites, mysql exim. The only problem I have is this.

    I dont know what´s going on.

    I would like some help.

    Thank you
     
  2. lost

    lost Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2003
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Check you httpd config file. If there is no virtual host entry for your servername, create one

    Lost
     
Loading...

Share This Page