Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Server Information error

Discussion in 'General Discussion' started by ednilson, Jun 8, 2011.

  1. ednilson

    ednilson Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    After updating cPanel no longer shows the correct information processor (I believe that with this show the server load is also wrong), below is the information from a server using core i5 (cpanel was installed June 2), also have a Core2Quad Q8200 (installed 2 days too) with this same problem. Other servers installed before that date, refresh and show the information correctly and others are also with the same error after upgraded. If the page to refresh the processor speed is changing and sometimes certain shows. How to solve this problem?

    [​IMG]
     
    #1 ednilson, Jun 8, 2011
    Last edited: Jun 8, 2011
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,571
    Likes Received:
    439
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Not sure I understand the question. It displays the wrong details, but after a page refresh, it then displays the correct Info?

    What operating system are you running?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. ednilson

    ednilson Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Sorry the image was appearing not put another link. Not so in most cases show the wrong information, if I atuailzar the page the information changes (sometimes aparacer that the processor has more speed at times and also has appeared menso right). As you can see in the picture most times is thus only one or two 3.1 GHz processors. Using CentOS 5.6 64bit.
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,571
    Likes Received:
    439
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    You might want to put in a ticket for this via: WHM > Support > Support Center > Contact cPanel.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice