The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Server Move Problem

Discussion in 'General Discussion' started by SoftmegUK, Feb 25, 2003.

  1. SoftmegUK

    SoftmegUK Well-Known Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Messages:
    372
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    UK
    I have moved from being a reseller on servery.host.com and now am on my new server, serverx.mydomain.com.

    I updated the nameservers to point to serverx and set it all up on serverx, now all accounts are on serverx and the domains are all pointing to them except one, mydomain.com. That is still pointing to servery.host.com.

    Anyone have any idea why this might be happening?

    If its any help all the domains are registered through the same register. I just find it odd there all working except this one.

    Thanks

    Eddy
     
  2. SoftmegUK

    SoftmegUK Well-Known Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Messages:
    372
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    UK
    Plus i keep getting "bad gateway" error messages, would this be because of that?
     
  3. SoftmegUK

    SoftmegUK Well-Known Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Messages:
    372
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    UK
    bump i need help ppls!
     
Loading...

Share This Page