Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Server not sending E-mail to several domains not seing a block please help

Discussion in 'E-mail Discussion' started by niceguy167, Jun 3, 2012.

  1. niceguy167

    niceguy167 Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    I am not seeing any blocks I was in spamhaus but it was removed over a day ago.
    just a simple no route to host.
    Here is the errors shown in exim_mainlog
    Thanks for any help

    2012-06-03 22:14:51 cwd=/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot 3 args: /usr/sbin/exim -Mvh 1SbOE9-0001Kk-Ih
    2012-06-03 22:14:51 cwd=/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot 3 args: /usr/sbin/exim -Mvb 1SbOE9-0001Kk-Ih
    2012-06-03 22:14:54 cwd=/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot 2 args: /usr/sbin/exim -bpra
    2012-06-03 22:14:54 cwd=/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot 4 args: /usr/sbin/exim -v -M 1SbOE9-0001Kk-Ih
    2012-06-03 22:14:55 1SbOE9-0001Kk-Ih mx.cingularme.com [209.183.32.63] No route to host
    2012-06-03 22:14:55 1SbOE9-0001Kk-Ih == myphonenumber@mms.att.net R=lookuphost T=remote_smtp defer (113): No route to host
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice