Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Server Not Sending Email

Discussion in 'E-mail Discussion' started by SilveradoHD3500, Jun 21, 2005.

  1. SilveradoHD3500

    SilveradoHD3500 Registered

    Joined:
    Jun 21, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I have a server that is not sending root, cpanel, brute force, clam email any more. Have tried everything I can think of. Any help PLEASE. :confused:
     
  2. EWD

    EWD Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Aug 19, 2003
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    NY
    same here... anyone?
    cPanel 10.2.0-S83
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. bijo

    bijo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    475
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    India
    Hello,

    Did you check the mail log?
    What error did u get?.
    If not please check the exim_mainlog and panic log, It will help you to solve this issue.
    Also try this command and paste the result here
    ------------------------------------
    mail -v user@domainname
    ------------------------------------

    Let me know the status ;)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. EWD

    EWD Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Aug 19, 2003
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    NY
    Logs do not show anything.

    Typing the command above asks for a subject: line....
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. EWD

    EWD Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Aug 19, 2003
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    NY
    Never mind.....
    I never set the "Server Contact E-Mail Address" under edit setup... doh!

    Thanks for the help anyway ;)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice