The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

server remove index]s

Discussion in 'General Discussion' started by ThE EnD, Sep 3, 2009.

  1. ThE EnD

    ThE EnD Member

    Joined:
    Aug 25, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hello budy ,

    i have a serous problem in my server
    that the server automaticly delete all my sites - index -

    all index are removed every day and day

    and i upload them every day and the next coming day server delete all index again



    help ?
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    So, every day all the index.html, index.php etc. files are deleted on your server?
     
  3. ThE EnD

    ThE EnD Member

    Joined:
    Aug 25, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    yes that's really the problem their

    every day or every two days

    and like that
     
  4. ThE EnD

    ThE EnD Member

    Joined:
    Aug 25, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    iam still waiting ur answer
    sir
    please
     
  5. MattCurry

    MattCurry Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2009
    Messages:
    275
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Houston, Tx
    Index page deletion

    Hello,


    Please submit a ticket so that we can get a closer look at you system, this is not a normal behavior. There is a link at the bottom of this post, please let me know if you have any other questions.

    Thank you,
    Matthew Curry
     
  6. Spiral

    Spiral BANNED

    Joined:
    Jun 24, 2005
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Sounds like you have a bad script or cronjob running ....

    Might be a typographical error in a legitimate script somewhere on your server

    I would be glad to give you a hand tracking that down ;)
     
  7. srin541

    srin541 Registered

    Joined:
    Sep 7, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I haveing also same problam plss solve it

    Thanks
     
Loading...

Share This Page