The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

"Server Status" Gone?

Discussion in 'General Discussion' started by joana, Sep 20, 2002.

  1. joana

    joana Well-Known Member

    Joined:
    Sep 29, 2001
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    "Server Status" Gone?

    I got a very weird problem.. Suddenly my WHM does not show all the services running on the server..
    It only shows green lights for the Hard Disk partitions but no mention of any other service like bind or http..

    Any ideas?
     
  2. awsol

    awsol cPanel Test Bitch

    Joined:
    Feb 8, 2002
    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Boston MA
    You were hacked. They removed all of the services. Hence WHM can't check their status. It thinks they're not installed.


    Ok now the serious part. Try a UPCP =]
     
  3. joana

    joana Well-Known Member

    Joined:
    Sep 29, 2001
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    :)

    I got the services monitor back by restarting chkservd..

    :)
     
  4. bmcpanel

    bmcpanel Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2002
    Messages:
    546
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I guess you weren't hacked then.
     
  5. joana

    joana Well-Known Member

    Joined:
    Sep 29, 2001
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    [quote:93f7bc4d77][i:93f7bc4d77]Originally posted by bmcpanel[/i:93f7bc4d77]

    I guess you weren't hacked then.[/quote:93f7bc4d77]

    Absolutely Not. :)



    (awsol was only joking)
     
  6. joana

    joana Well-Known Member

    Joined:
    Sep 29, 2001
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Same thing happened again.. checkservd did not start..
    Anyway to make sure that checkservd always run?
     
  7. haze

    haze Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    1,550
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    You could set a cron to restart checkserd every hour or so.
     
Loading...

Share This Page