The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Service Manager Problems

Discussion in 'General Discussion' started by PMarch, Oct 14, 2006.

  1. PMarch

    PMarch Member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey Folks

    I have a problem with my Service Manager.

    I setup everything the way I want in Service Manager. All the lights are green and everything is ok.

    I reboot the server and half of the stuff is not showing. I have to go back to service manager and everything is still check the way I wanted it.

    I uncheck or make any changes in there.. and everything re-appear .. until next reboot.

    Any Idea???


    Cheers

    PMarch
     
  2. PMarch

    PMarch Member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  3. PMarch

    PMarch Member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    This is weird..

    I follow that post and it all re-appears like it should be.

    Each time I reboot the server.. All those files
    in /var/run/chkservd dissapear.

    All the one in /var/run/chkservd/monitor stay there.

    To put them back there.. All I have to do is go in Service Manager and click on Save..
    But that is not very good. Any way of stopping those files from deleting themselves

    Cheers
     
Loading...

Share This Page