Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

service status not working

Discussion in 'General Discussion' started by ramakant, Dec 7, 2005.

  1. ramakant

    ramakant Member

    Joined:
    Oct 5, 2005
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    The whm not showing all the services in service status
     
  2. ramakant

    ramakant Member

    Joined:
    Oct 5, 2005
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Here it is what showing in service status

    Server Load 0.70 (1 cpu)
    Memory Used 61.2 %
    Swap Used 0.13 %
    Disk sda2 (/) 62 %
    Disk sda1 (/boot) 18 %
     
  3. nickp666

    nickp666 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Messages:
    769
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    168
    Location:
    /dev/null
    under service configuation > service manager in WHM do you have the monitor boxes ticked for each service?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. ramakant

    ramakant Member

    Joined:
    Oct 5, 2005
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I have already done this stuff,
    Under service configuration > service manager in WHM do you have the monitor boxes ticked for each service


    And also I have restarted the chkservd


    Please advise


    Thanks
     
  5. asterisk

    asterisk Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2005
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    This was a bug apparently in a few builds ago. Which build tree are you using and what is your exact version?

    I used to be experiencing the same problem but with the latest RELEASE build now, I see the status coming back again under cPanel. Are you referring to WHM or cPanel by the way? Because WHM service status was fine for me during all builds (as far as I have checked, including the current latest at WHM 10.8.0 cPanel 10.8.1 R-30).
     
  6. Harryhood

    Harryhood Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Gamehenge
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. aby

    aby Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    India
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice