The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Service Status

Discussion in 'General Discussion' started by Phiber_Optick, Jul 31, 2003.

  1. Phiber_Optick

    Phiber_Optick Member

    Joined:
    Jun 17, 2003
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Florida
    For some reason in my WHM under "Service Status" it only shows "Server Load", "Memory Used", and "Swap".

    It used to show the actual SERVICE STATUS. ;)

    Anyone know why this would be or how to get it back to showing the actual service status?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. tAzMaNiAc

    tAzMaNiAc Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2003
    Messages:
    559
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Sachse, TX
    Service Status doesn't show the graphics right but shows all.

    I.e. the green light is gone. Doing properties says its themes/x/status.gif Hmm..

    Brenden

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. Phiber_Optick

    Phiber_Optick Member

    Joined:
    Jun 17, 2003
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Florida
    You're a little better off than I. Mine does not even go that far. Just the 3 that I listed show. No actual services at all. LOL.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. tAzMaNiAc

    tAzMaNiAc Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2003
    Messages:
    559
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Sachse, TX
    Nevermind.. must have been an update or something..

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. Phiber_Optick

    Phiber_Optick Member

    Joined:
    Jun 17, 2003
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Florida
    This happen to anyone else? I'd like to get it back to actually showing the service status when i click on it. LOL.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. Rubas

    Rubas Well-Known Member

    Joined:
    Sep 15, 2003
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Server Status in WHM doesn't work .. but in cpanel is everything fine.
    This issue started in the past 24hours.
     
Loading...

Share This Page