The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Service Status

Discussion in 'General Discussion' started by cbwass, Apr 21, 2008.

  1. cbwass

    cbwass Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2002
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I think something went wrong with the cpanel upcp because in server status it is only showing half of the services it normally shows in the list. I checked in Service Manager that all services are ticked. Centos 5 servers with WHM 11.15.0 cPanel 11.18.3-S21703. Servers with Centos 3 and 4 are not affected.
    Any one else seeing this?
     
  2. cbwass

    cbwass Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2002
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Discovered that upcp was hanging, killed the process and ran /scripts/upcp -force and it is now working fine.
     
  3. yaax

    yaax Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I've had similar problem, but when I killed upcp process, service status still not showing most of services.... :confused:
     
  4. cbwass

    cbwass Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2002
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    After killing upcp run /scripts/upcp -force
     
  5. webstyler

    webstyler Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2003
    Messages:
    432
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    not for me :(

    I have killed upcp process and force update but nothing changed

    Any solutions ?

    Tx
     
Loading...

Share This Page