The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Set Default Address

Discussion in 'General Discussion' started by crazyaboutlinux, May 9, 2009.

  1. crazyaboutlinux

    crazyaboutlinux Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Messages:
    938
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi

    i am unable to do this & it is asking me for user@example.com

    check snapshot for further reference

    please guide me what to do now
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,453
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    It's asking for a full email address, and using that example.com to show you what it means. Add a full email address if you choose to change this.

    You should probably [IMHO] set this to Discard and give it a message like:

    No such person at this address
     
  3. crazyaboutlinux

    crazyaboutlinux Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Messages:
    938
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    so that is for i post ticket here kindly read red marked
    simply type the user name of your cPanel account in the email address input field.
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,453
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hmm, you got me. Never tried that myself. But I just did, and it's not accepting a username for me either.

    Although I will say I did not click the 'Change' button to fully test if it would go thru or not. You try it... ;)

    But it does show in red for me as yours does.
     
  5. crazyaboutlinux

    crazyaboutlinux Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Messages:
    938
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    yes i tried then it shown RED marked error.

    what could be the reason ?
     
  6. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,453
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    All forms in cPanel show in red like that if it doesn't like the imput, as you know. I'm not sure why it says it'll take a username only but doesn't, sorry.
     
  7. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I have brought this to the attention of our design team.
     
  8. crazyaboutlinux

    crazyaboutlinux Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Messages:
    938
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thank you so much david
     
Loading...

Share This Page