The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Seting up problems

Discussion in 'General Discussion' started by lazersam, Aug 27, 2003.

  1. lazersam

    lazersam Member

    Joined:
    Aug 26, 2003
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Sorry... I am still having teething problems setting up my dedicated server.

    when I attempt to set up an account I am getting this message...

    "Please setup a nameserver under Server Setup in WHM!!!

    Missing NS Config Line in /etc/wwwacct.conf

    Account Creation Complete!!!"

    I have no idea what thats about. I am sure I have set up nameservers already but obviously not! I am new at this and require basic laymans advice! I have been trying to sort this out for 2 days now.

    Help please!

    Lawrence:(

    ps. I keep running "Initial server setup" in server setup but I dont think that was a very clever move!
     
  2. ciphervendor

    ciphervendor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    You probably need to click on edit setup at the very top left in WHM and then scroll to the bottom of the page that loads and input the names of your nameservers.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. lazersam

    lazersam Member

    Joined:
    Aug 26, 2003
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thank you... that worked!

    Lawrence :)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page