The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Setting up hostnames. to route to another ip

Discussion in 'General Discussion' started by XV|DanS, Mar 2, 2005.

  1. XV|DanS

    XV|DanS Registered

    Joined:
    Mar 2, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Setting up domins. to route to another ip

    Hello all. Not sure if correct title but here we go.

    I have a reseller account for hurricanehost.com with there vent servers. For me to sell vent with my domain name on it i need to add the hostname or domain name,

    voice01.xvision-hosting.com and have it link to his ip for his server. And so on for the rest. I know you do this threw WHM but i dont know how. And the guy from hurricane host is too busy to help me out.
     
    #1 XV|DanS, Mar 2, 2005
    Last edited: Mar 2, 2005
  2. Jsm

    Jsm Registered

    Joined:
    Oct 25, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ok , im not sure if this is the right ansa but here we go,
    Log into your cpanel , click sub-domains then make one (i.e voice01) then when that is made go to the thing which says setup rediricton , then make sure the one you just made is selected then click Redirection , then type the ip in into the box , if u need any help i can make you a picture tutorial if you need.
     
  3. picoyak

    picoyak Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I'd like to see the picture tutorial please.

    :)
     
  4. Jsm

    Jsm Registered

    Joined:
    Oct 25, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ok give me a day or 2 , im a bit on the lazy side (if u dont realy need it dont ask use google lol if u need it know i will do it ;))
     
  5. picoyak

    picoyak Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    dude I was just being sarcastic as a response to your sarcasm answering the original post. don't bother.
     
  6. XV|DanS

    XV|DanS Registered

    Joined:
    Mar 2, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Its gota be setup threw WHM. Thats why i posted in the WHM.
     
Loading...

Share This Page