The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Setup Cpanel??

Discussion in 'General Discussion' started by raban, Dec 21, 2003.

  1. raban

    raban Registered

    Joined:
    Dec 20, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I using Windows and i already have a home server . i want to know how can i setup cpanel ? .
    Please lead me!
    Thanks

    cPanel.net Support Ticket Number: How to . using Windows
     
  2. guschi2k

    guschi2k Member

    Joined:
    Sep 11, 2003
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    the windows version of whm/cpanel is not yet released.

    "Windows 84% Complete"
     
  3. raban

    raban Registered

    Joined:
    Dec 20, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hix , really . that mean must i remove Windows to install Linux to setup Cpanel ?:(
     
  4. raban

    raban Registered

    Joined:
    Dec 20, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Can you support me to install cpanel ?
     
  5. guschi2k

    guschi2k Member

    Joined:
    Sep 11, 2003
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    yes, ATM it'd mean you'd have to replace windows with one of the supportet o.s.

    the installation is actually pretty simple. i test-installed cpanel on my local machine (running linux mandrake) a while ago, just to see "what happens" :) .
    just mail billing@cpanel.net for a demo/trial license.
     
    #5 guschi2k, Dec 24, 2003
    Last edited: Dec 24, 2003
Loading...

Share This Page