The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Setup SSL on an existing virtual domain?

Discussion in 'General Discussion' started by fog, Jan 5, 2003.

  1. fog

    fog Well-Known Member

    Joined:
    Jun 22, 2002
    Messages:
    164
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello,

    I have yet to setup an SSL certificate, but due to our move to a merchant account I need to. The domain I need the secure order section for is already on the machine as a virtual domain (shares an IP with all the other names).

    Could someone give me a step by step guide to setting this up? I'd also like recomendations or where to buy the cert if I need to buy one. The server has a cert of some sort because it pops up when I go to enter WHM. Can this cert be used for my order form?
     
  2. fog

    fog Well-Known Member

    Joined:
    Jun 22, 2002
    Messages:
    164
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Can I assign the existing virtual domain an IP without losing the domian's content? I know on Ensim you had to delete the domain and re-create the account as an IP domain in order to do it.
     
  3. Damian

    Damian Well-Known Member

    Joined:
    Oct 1, 2001
    Messages:
    95
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Yep you can :)

    You do not need to remove and recreate the account.
     
  4. fog

    fog Well-Known Member

    Joined:
    Jun 22, 2002
    Messages:
    164
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Okay.. I don't have the option to buy an SSL cert in my panel even though I am way past the required build. I also get none found when I click fetch for the info on my server to setup a cert??
     
  5. ecoutez

    ecoutez Well-Known Member

    Joined:
    May 23, 2002
    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Switch the skin

    XSkin (and perhaps others) don't yet have the online purchase option included. The default ones (blue, etc) have it.

    - Jason
     
Loading...

Share This Page