The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Show Current CPU Usage is Empty

Discussion in 'General Discussion' started by gahelm, Oct 28, 2005.

  1. gahelm

    gahelm Active Member

    Joined:
    Jun 21, 2003
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Florida
    Ok - I've ssearched the board and cant find a current thread that resolves this. I am running CentOs 4.2 and the latest stable WHm 10.8.0 cPanel 10.8.1-S11. The problem is that when going to system Health and clicking on Show current CPU Usage, I get nothing but a blank screen in the main frame with"Click on a PID to View More Information about a process." at the top. TOP from within the shell works fine. Any ideas?
     
  2. gahelm

    gahelm Active Member

    Joined:
    Jun 21, 2003
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Florida
    Am I the only one with this problem??
     
  3. allpar

    allpar Active Member

    Joined:
    Sep 16, 2005
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Don't know but -

    I'm running CentOS 4.1 wihtout the problem.
    I will say that I thought about going to 4.2 but WHM isn't listing it as supported yet.
     
  4. gahelm

    gahelm Active Member

    Joined:
    Jun 21, 2003
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Florida
    It's not a major problem, just one of those things that bugs you. All else seems to be fine. Really wish someone would offer some help though.....
     
Loading...

Share This Page