Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Show same website on different domain

Discussion in 'Bind/DNS/Nameserver' started by gentlemedia, Sep 1, 2017.

  1. gentlemedia

    gentlemedia Member

    Joined:
    Jul 15, 2017
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Greece
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi all,

    I have assigned the DNS of another domain also to my VPS, but I get the 'cgi-sys/defaultwebpage.cgi' cPanel page on that domain instead of the website that is on the VPS.

    My provider told me that I have to set up an account in cPanel or WHM for that domain, so that it shows the actual website.

    How do I go about that. Where can I set this up?

    Thanks,
    Ralph
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    45,532
    Likes Received:
    1,966
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. gentlemedia

    gentlemedia Member

    Joined:
    Jul 15, 2017
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Greece
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thanks, @cPanelMichael !

    I did that and I noticed that it now redirects the domain to the other domain. Thus the URL if the domain changes to the URL of the other domain.

    What I would like is to show the same content on both domains. I've noticed the 'Park a domain' option in WHM, but if I use that then I still get the 'cgi-sys/defaultwebpage.cgi' cPanel page on that domain instead of the same content of the other domain.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    45,532
    Likes Received:
    1,966
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    This should not happen by default. Do you have any custom Mod_Rewrite rules that are redirecting the access attempts to the aliased domain name?

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. q8hma

    q8hma Registered

    Joined:
    Jan 14, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    76
    Location:
    Bayan, Kuwait
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    i have same problem and i didnt change any things
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    45,532
    Likes Received:
    1,966
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Can you let the full steps you took to setup the account?

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice