The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

silly question

Discussion in 'General Discussion' started by vince_jt, Nov 7, 2003.

  1. vince_jt

    vince_jt Registered

    Joined:
    Nov 6, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have a problem with my IE browser. Whenever I try and access a site, such as google, or ask.com, I recieve a cpanel screen that says, "there is no website configured at this address". At the bottom i can click on cpanel or web host managent and ask that i log in. I understand that this question is more of a IE problem, but i figured that cpanel experts could provide the information i need as well. All i want to do is be able to search google. I have not installed cpanel, and don't know what it is. I can access other sites without the cpanel display, but just google, and ask.com do not work. NE help?
     
  2. vince_jt

    vince_jt Registered

    Joined:
    Nov 6, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    DOES NE ONE HAVE AN IDEA WHAT THE PROBLEM IS
     
  3. RaveKnights

    RaveKnights Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Some Where Out There!
    Ya! you have to visit an anti virus web site to download a prog to get rid of your problem.

    you can even search this forum by entering google in the search box.

    You need to get an fire Wall for your puter.....
     
Loading...

Share This Page