The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Site doesn't work over 4g and 3g sporadically

Discussion in 'General Discussion' started by jstackman, Apr 29, 2013.

  1. jstackman

    jstackman Registered

    Joined:
    Apr 12, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Weirdest issue I have ever seen, but one domain on my server doesn't work over 4g and 3g sometimes. If you turn on the WiFi; it'll work. I've had reports that it may affect some computers too, but it's primarily 4g/3g.

    Every other domain on the server will still work during this time.

    The only difference between the other domains and this one is that this domain has a SSL certificate installed while the others do not. Because that is the only difference, I assume there might be an issue there. I have already tried switching SSL companies. The SSL is installed as nobody, so they all have the same IP.

    Already checked the DNS records and they are the same as others.

    Any ideas?
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    653
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Are you using a mobile browser to access the website? If so, have you tried using an alternate browser (e.g. Firefox) to see if the issue persists?

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page