lostsoul705

Registered
Oct 10, 2012
2
0
1
cPanel Access Level
Website Owner
I am new to website development and hosting. and i have uploaded all my data into public_html directory each file one by one. but my webpage is still not working even theback ground html code has been tested and was working perfectly fine offline. my website is alfalahmeer.com . kindly check if someone can help me with this?
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,884
2,254
463
Hello :)

The website you provided appears to load valid content. You may want to consult with your web hosting provider or a web developer if it's not appearing in the way you intend it to.

Thank you.
 

lostsoul705

Registered
Oct 10, 2012
2
0
1
cPanel Access Level
Website Owner
Hello :)

The website you provided appears to load valid content. You may want to consult with your web hosting provider or a web developer if it's not appearing in the way you intend it to.

Thank you.
Thanks for reply,

Its a proper site i made for product information but on my end what it shows is just a blue page that keeps on showing busy icon.

I contacted my hosting provider and they say there are resource difference between testing on a pc and running on hosting server. As i am new to the hosting and website i am trying to figure out what can be done about it.
 

pwhjenny

Well-Known Member
Aug 31, 2012
138
0
91
cPanel Access Level
Root Administrator
Yes, right. Your website shows loading button and blue background. Two things come in my mind.
1. You have designed it the way it is showing up.
2. Your website wants a lot of resources that the server where it hosted is not able to provide.

You need to optimize your pages.