The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

site not showing

Discussion in 'General Discussion' started by pacificw, Sep 1, 2007.

  1. pacificw

    pacificw Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    hello all,

    i've tackled most of my other issues except for 2,
    but need help now for just one at the moment.

    i've checked my httpd.conf file and everything is the
    way it should be in there as far as I can tell. problem
    is, I cannot get any sites to pull up online. i've checked
    the nslookup and they are going to the right shared IP
    and they are resolving correctly. when I put in the domain
    name a blank page comes up. I've checked the public_html
    dir and there is a index.php file in there.

    i'm at a loss. can someone suggest what I should be looking
    for or at.. to see what might be the issue?

    the domain in question is http://www.dogznation.com

    I also cannot get cpanel to come up either. nor does it show
    with the IP. (which I'd prefer not to put here because of past
    DDOS attacks after I've put IPs out)

    TIA
     
  2. shivinvijai

    shivinvijai Member

    Joined:
    Mar 1, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    I got your domain http://www.dogznation.com/ as a whitepage with the contents "Object moved to here.". You need to check your index page. If you are not able to load this page you need to check your error logs also chek whether your isp ip is blocked. Clearing browser cache is an advantage. Also ask your friends to check your domain in diffrent machines or in diffrent isps.

    Thanks,
    Shivin
     
  3. ariahoor

    ariahoor Registered

    Joined:
    Sep 2, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    my site doesn't shows !

    Hello ;
    my site does not show either !
    can you find my site's problem at http://www.ariahoor.com
    my site were off for 4 days !!!!:confused:
    Thanks alot,
     
  4. linux.newbie

    linux.newbie Well-Known Member

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    You will have to check the apache configuration as well as the dns records on the server, contact your webhost.
     
  5. DeepakW

    DeepakW Active Member

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello ariahoor,

    I have checked your site is up and working fine.
     
  6. linux.newbie

    linux.newbie Well-Known Member

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Yep, it is now showing your forum instead of the cpanel page, unlike earler. :)
     
Loading...

Share This Page