Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Site not working properly after 78 upgrade

Discussion in 'General Discussion' started by veki, Feb 25, 2019.

Tags:
  1. veki

    veki Registered

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I have Centos 6.10 with EAsy Apache 4 WHM/Cpanel with 3 packages on server. All sites on server worked flawlessly until I upgraded to 78.0.10 I cannot see pages of sites. I upgraded to 78.0.12. The problem remains the same.

    You can check : [removed]
    So far I see only ;like on screenshot in attach.
     

    Attached Files:

    #1 veki, Feb 25, 2019
    Last edited by a moderator: Feb 25, 2019
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    47,272
    Likes Received:
    2,154
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello @veki,

    Can you open a support ticket so we can take a closer look at your system to see why the websites are not loading and determine if there's anything related to the upgrade to version 78 that lead to the problem? You can post the ticket number here and I'll link this thread to it.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice