The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sites all gone from WHM

Discussion in 'General Discussion' started by erobs, Aug 1, 2003.

  1. erobs

    erobs Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2002
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Still in /home and httpd.conf sites work, but mail is bouncing. Any ideas?

    Rob

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. Curt

    Curt Well-Known Member

    Joined:
    Oct 16, 2001
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Have you checked to see if the sites are in the httpd.conf file? Is apache up and running?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. mmkassem

    mmkassem Well-Known Member

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Messages:
    390
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Egypt
    He said
    " Still in /home and httpd.conf sites work, but mail is bouncing "

    * open a support ticket from Cpanel Support Page.

    What's the extact error you get?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. erobs

    erobs Well-Known Member

    Joined:
    Nov 24, 2002
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I was getting no error. Just when you went to list accounts, nothing showed up. The resellers with whm access had the same thing. It was very odd.

    I ran /scripts/upcp and when it completed, they were back.

    Thanks,
    Rob

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page