The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sites Load but Cpanel/WHM doesn't

Discussion in 'General Discussion' started by grabyourhosting, Mar 29, 2007.

  1. grabyourhosting

    grabyourhosting Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Cpanel/WHM is very slow. Virtuozzo works though. I do have shell access from root too.
     
  2. grabyourhosting

    grabyourhosting Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Can Somebody please help me? My clients cpanel has been down all day.
     
  3. grabyourhosting

    grabyourhosting Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    My problem has been resolved. I fixed it myself. Please close or ignore. :)
     
  4. soluate

    soluate Member

    Joined:
    Mar 28, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    how did you fix the problem? I am getting lots of intrnal server errors and connection failed errors.
     
  5. grabyourhosting

    grabyourhosting Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    It was my firewall. I had to use the commands in the configserver.com read me to fix the problems.
     
Loading...

Share This Page