Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Sites Load but Cpanel/WHM doesn't

Discussion in 'General Discussion' started by grabyourhosting, Mar 29, 2007.

  1. grabyourhosting

    grabyourhosting Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    71
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    158
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Cpanel/WHM is very slow. Virtuozzo works though. I do have shell access from root too.
     
  2. grabyourhosting

    grabyourhosting Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    71
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    158
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Can Somebody please help me? My clients cpanel has been down all day.
     
  3. grabyourhosting

    grabyourhosting Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    71
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    158
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    My problem has been resolved. I fixed it myself. Please close or ignore. :)
     
  4. soluate

    soluate Member

    Joined:
    Mar 28, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    how did you fix the problem? I am getting lots of intrnal server errors and connection failed errors.
     
  5. grabyourhosting

    grabyourhosting Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    71
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    158
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    It was my firewall. I had to use the commands in the configserver.com read me to fix the problems.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice