Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Sites Not Showing Up (DNS Issue?)

Discussion in 'Bind/DNS/Nameserver' started by deeshopper, Sep 11, 2008.

  1. deeshopper

    deeshopper Registered

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I've looked all day for this and I couldn't find a thread with an answer in it. I don't think this is a unique issue however.

    I had to restart one of my servers. After doing so, the sites are no longer loading. The sites are accessible through the server's IP address (xxx.xxx.xxx.xxx/~user/), just not via the domain name. Doing so gives me a 404 Page Error.

    I'm sure this is some how related to a DNS setting on the server, but I can't for the life of me find.

    I've tried running /scripts/upcp --force and the process starts and then locks up.

    Any help is greatly appreciated. Thanks!
     
  2. Humayun

    Humayun Member

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Hi ,
    I thnk iTs nOt the DNS issue Check the .htaccess permission ov ur user
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice