Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

SLOW left menu in cpanel.

Discussion in 'General Discussion' started by Domenico, Oct 13, 2001.

  1. Domenico

    Domenico Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    373
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    Hello,

    It takes a couple of minutes to load the left menu in cpanel. I thought it would be working soon but after more than a month the menu is still slow.

    Why???
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. Domenico

    Domenico Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    373
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    HELLO! This is a serious problem!

    Please help!

    Development team????????? :mad:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Brian Farkas

    Brian Farkas Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    I think you\'re overreacting a little bit... Since the default cpanel skin does not come with a left hand menu, you\'re probably talking about the burst.net skin... you\'ll probably want to contact them directly about that, or program your own skin if you want to reduce loading time. If I remember correctly, the burst.net skin has an expanding menu in the left frame, which is probably why it\'s taking a while to load.

    In any case, the cpanel developers would probably be more concerned with the backend code of the program rather than the frontend - that\'s an issue you\'d want to take up with the skin creator. Good luck.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. Domenico

    Domenico Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    373
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    Hmm, sorry but I\'m not overreacting here.
    Yes it\'s the burstnet one but one minute to show up is a bit long don\'t you think?

    Well, is someone from burstnet looking then?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. Brian Farkas

    Brian Farkas Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    [quote:7df4cd9ca3]
    Hmm, sorry but I\'m not overreacting here.
    Yes it\'s the burstnet one but one minute to show up is a bit long don\'t you think?

    Well, is someone from burstnet looking then?
    [/quote:7df4cd9ca3]
    As I said- you\'re essentially faced with two options... create your own skin, or contact someone from Burst to rectify the situation. I have no way of knowing whether someone from Burstnet is looking into the situation, which is why I suggested that you ask them. I apologize if I offended you by saying you were overreacting, but the point I was trying to get across is that this forum is probably not going to be able to get your problems solved any sooner.

    If the burst people won\'t do anything for you, and you are unsatisfied with their skin, why not just create your own?

    [Edited on 10/15/01 by Brian Farkas]
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. Domenico

    Domenico Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    373
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    You are probably right here but I still think it isn\'t a skin problem because it has worked just fine untill some upgrade I believe.

    I will ask for a fix at burst.net

    Thanks!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. Domenico

    Domenico Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    373
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    I just found out that when I access the cpanel through the standard port 2082 everything is fine but when I access the cpanel through port 2083 the left menu does take a minute to come up.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice