The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SMTP Auth not working

Discussion in 'E-mail Discussions' started by aguilar1181, Apr 20, 2014.

  1. aguilar1181

    aguilar1181 Registered

    Joined:
    Sep 20, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    So after a long research and an abuse complaint I found out that my server is not asking for password when sending an email. How do I know this? because I change my email password yet somebody sent me and email and I received it.

    I found people in this forums talking about Pop before SMTP (antirelayd) which from the very beginning this server was set up it was never used. I tried clearing /etc/relayhosts which is empty and restarting exim as some people suggested yet the problem persist.

    Can anybody help me?

    My main problem is I received an abuse complaint and it looks like my email server is been use as a relay.

    Thanx in advance for the help
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,811
    Likes Received:
    667
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Could you elaborate a little more on this? Changing a password would not prevent you from receiving an email. Were you able to review /var/log/exim_mainlog to find out more information about the email message that was sent out?

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page