teck

Well-Known Member
Aug 10, 2001
164
0
316
I have a server that is causing a lot of problems for the users. It appears SMTP started to fail last night. Here is an excerpt:

An unknown error has occurred. Subject \'Re: Excitement!\', Account: \'John Doe, Server: \'mail.domain.com\', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0B

It\'s not just one user but almost everyone who\'s trying to send mail through the server. Receiving mail works fine though.
 

Annette

Well-Known Member
PartnerNOC
Aug 12, 2001
445
0
316
Anything in /var/log/exim_mainlog?
 

Bravo

Well-Known Member
Oct 30, 2001
71
0
306
teck,

Same thing happened to me on a VO box. Same symptoms, error message, the works.

Turned out that the customers who had problems sending email, did not have SMTP authorization activated. Once they corrected it everything went back to normal.
 

Nico

Well-Known Member
Dec 5, 2001
233
0
316
Edmond, OK
Same Here

We are getting this on our servers as well:
, Protocol: SMTP, Port: 25, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0

Any ideas?
 

felix220

Active Member
Aug 12, 2001
29
0
301
the SMTP problem seems to be spreading.. many people who have had no problem for months are now unable to send mail.. and all the config changes don't fix it.. it doesn't happen with all ISP's though.. and so far only Outlook.. any possible causes??
 

teck

Well-Known Member
Aug 10, 2001
164
0
316
This thread was from last year and although it's resolved, I still see it occasionally.
 

Curt

Well-Known Member
Oct 16, 2001
90
0
306
Annette,
How did you end up fixing this, I just started getting it since the exim 4 upgrade?

An unknown error has occurred. Subject 'Wednesday Training', Account: 'xxx.com', Server: 'xxx.com', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0B

cPanel.net Support Ticket Number:
 

bonnmac

Well-Known Member
Apr 26, 2003
101
0
166
Anyone have a fix? I've not had this problem before but now since upgrade to S82 it's happening on all 8 of my cPanel servers. Help please if anyone can.

cPanel.net Support Ticket Number:
 

moogle

Well-Known Member
Apr 7, 2003
94
0
156
I'm having this problem, on Cpanel 6.4
Can't get it to work at all..

cPanel.net Support Ticket Number:
 

crazyshells

Member
Oct 21, 2003
9
0
151
i had the same problem but fixed it.

I had the same problem on my server but I fixed it somehow messing with alot of files.

Ya may want to check to see if /var/log/maillog
exists


Also whenever you do change something. Try restarting exim.

I also rebooted my server too. I did alot even did the commands given in this thread.

The problem I was having was that I couldn't send mail but I could recieve it.