The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SMTP outgoing auth username

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Escaflowne, Jun 28, 2004.

  1. Escaflowne

    Escaflowne Active Member

    Joined:
    May 5, 2004
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    PL
    Hi!
    We're having a little problem with sending out emails. We created a domain: amm-hosting.pl and added two emails: biuro and admin.
    When we try to receive mail through a email client, everything goes well (using username: biuro+amm-hosting.pl).
    But, when we try to send out an email, using the username: biuro+amm-hosting.pl, we get an error. When we use the cpanel username for SMTP auth, the message gets sent.
    Why isn't our mail server accepting the biuro+amm-hosting.pl username for sending, but only for receiving? :confused: :confused:
     
  2. taotoon

    taotoon Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2004
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I request these feature too..... it's very basic common sense.


    I Don't want to use the master login.
     
  3. bking

    bking Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    206
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Sydney
    I don't know what you guys are doing, but it works for me.

    Have you tried the syntax username@domain.com? Using an @ instead of + ?
     
  4. taotoon

    taotoon Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2004
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    It's my fault............




    The system look like support both PLAIN and LOGIN which are standard auth.
    Now I test with outlook express ( microsoft use AUTH LOGIN )
    Outlook Express 5.50.4942.400


    I still get error message.

    SMTP: 09:52:38 [rx] 535 Incorrect authentication data


    I am sure that the EXIM should work with AUTH LOGIN with POP3 login 100%.
    Then I create new POP3 login and test it. Wow! it works very well.
    I think the problem come from a corrupt password data file.
    So I change my password of the trouble login. Wow! it works! right now.



    SMTP: 10:23:39 [rx] 220-maldives.micfo.com ESMTP Exim 4.44 #1 Mon, 07 Feb 2005 21:23:36 -0600
    SMTP: 10:23:39 [rx] 220-We do not authorize the use of this system to transport unsolicited,
    SMTP: 10:23:39 [rx] 220 and/or bulk e-mail.
    SMTP: 10:23:39 [tx] EHLO TONG
    SMTP: 10:23:39 [rx] 250-maldives.micfo.com Hello DNG [203.150.111.41]
    SMTP: 10:23:39 [rx] 250-SIZE 52428800
    SMTP: 10:23:39 [rx] 250-PIPELINING
    SMTP: 10:23:39 [rx] 250-AUTH PLAIN LOGIN
    SMTP: 10:23:39 [rx] 250-STARTTLS
    SMTP: 10:23:39 [rx] 250 HELP
    SMTP: 10:23:39 [tx] AUTH LOGIN
    SMTP: 10:23:40 [rx] 334 VXNlcm5hbWU6
    SMTP: 10:23:40 [tx] dG9uZ0B0YW90b29uLmNvbQ==
    SMTP: 10:23:43 [rx] 334 UGFzc3dvcmQ6
    SMTP: 10:23:43 [tx] QVlDNDlLOEI=
    SMTP: 10:23:45 [rx] 235 Authentication succeeded
    SMTP: 10:23:45 [tx] MAIL FROM: <Dng@taon.com>
    SMTP: 10:23:46 [rx] 250 OK
    SMTP: 10:23:46 [tx] RCPT TO: <test@mail.com>
    SMTP: 10:23:51 [rx] 250 Accepted
    SMTP: 10:23:51 [tx] DATA
    SMTP: 10:23:56 [rx] 354 Enter message, ending with "." on a line by itself
    SMTP: 10:23:56 [tx]
    .
    SMTP: 10:23:59 [rx] 250 OK id=1CyLyg-0007T0-Fl
    SMTP: 10:23:59 [tx] QUIT
    SMTP: 10:23:59 [rx] 221 maldives.micfo.com closing connection
     
    #4 taotoon, Feb 7, 2005
    Last edited: Jun 26, 2009
Loading...

Share This Page