The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Some Domains Work and Some Don't

Discussion in 'General Discussion' started by hitek1234, Sep 9, 2007.

  1. hitek1234

    hitek1234 Registered

    Joined:
    Sep 9, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have this problem that some of the domains work on the server and some don't. Below is what I have checked

    Bind (named) is working and I have restarted it also
    HTTP (apache) is working and I have restarted it also

    the named.conf file has all the domains list in it
    I have restarted the server also.

    What I think cause this is that I deleted a IP that I was using that I replaced with another IP and not I have not clue what to DO :(
     
  2. madaboutlinux

    madaboutlinux Well-Known Member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Earth
    Was the IP you deleted hosting any domains? If yes, you will have to edit the zone files to point those domains to new IP.

    Also there is a recent problem with the perl modules, the newly created domains don't appear to work though having entries in all the required files. You can check the 'Edit DNS zone' option in WHM and if the domains are not listed there. Do the following:

    1. SSH into your server as root.
    2. Execute the following commands:
    wget
    http://search.cpan.org/CPAN/authors/id/P/PM/PMQS/IO-Compress-Base-2.006.tar.gz
    tar xfzv IO-Compress-Base-2.006.tar.gz
    cd IO-Compress-Base-2.006
    perl Makefile.PL
    make
    make install

    Hope this helps.
     
Loading...

Share This Page