The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Some Mysql Databases won't PHP query - PHP 4.3.10

Discussion in 'General Discussion' started by noimad1, Jan 25, 2005.

  1. noimad1

    noimad1 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2003
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I was recompiling apache on one of the servers and upgraded from php4.3.8 to php4.3.10 and all of a sudden a few the php scripts that connect to databases on the server don't seem to be working properly.

    I can go into the phpmyadmin and see that all of the tables exist and there is data in the table, but when I use the program to view it nothing shows up.

    For example, I have a message forum and it doesn't show any posts or forums, but doesn't give me an SQL connection error.

    I have a FAQ setup and it won't list any questions or answers??? Again, with no mysql errors.

    I ended up having to downgrade back to php 4.3.8.

    And this seems to only have happned to some of the scripts not all....

    Anyone have this problem before?

    My other servers seem to run 4.3.10 with no problems...

    Regards,
    Damion
     
  2. Blue|Fusion

    Blue|Fusion Well-Known Member

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cleveland, Ohio
    I haven't had any problems on multiple servers. Make sure you compile PHP with MySQL support (and any other support modules you may need).
     
Loading...

Share This Page