The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Some page extensions no longer work

Discussion in 'General Discussion' started by 68hcs, Oct 21, 2005.

  1. 68hcs

    68hcs Registered

    Joined:
    Aug 21, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    This morning I noticed all files on my server that are *.html or *.htm no longer work. I get an internal server error. Other extensions like *.php and *.shtml do work.

    The only thing on my server that's changed as far as I can tell is a WHM update early this morning. Only change appears to be an upgrade to Apache 1.3.34

    Anyone have any ideas what's changed and how to change it back? Thanks!
     
  2. bijo

    bijo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    475
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    Hello,

    Check your apache config file and uncommand the following entrys. Then restart apache. It will help you to solve the issue.

    ==========================================
    LoadModule php4_module libexec/libphp*.so
    ----------------------------------------------------------
    AddModule mod_php*.c
    ==========================================
     
  3. 68hcs

    68hcs Registered

    Joined:
    Aug 21, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    :D :D :D Wow! That worked perfectly. Thanks so much!! I've been stressing over this for hours.

    Now, for my own education, what happened? Was it the new build of Apache that comes set with those lines commented out and my old version didn't?
     
Loading...

Share This Page