The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Some Video tutorials show empty window

Discussion in 'General Discussion' started by stef, Aug 20, 2007.

  1. stef

    stef Member

    Joined:
    Jun 4, 2005
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Belgium
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Hi,

    when clicking on the "Video Tutorial" buttons, some are working while some of them just open an empty window, without a video showing (like in 'Forwarders', 'Password Protect Directories',...). Are they actually not available or is something wrong?
    I'm running cPanel v11.10.0-STABLE.

    Thanks,
    Stef.
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I can confirm the video for "Password Protect Directories" is not properly loading, however "Forwarders" is properly loading. These video tutorials are hosted on our servers (not yours), so it is possible that some updates are in progress causing the videos to become temporarily unavailable.

    If this issue persists after waiting 1 hour, I'd recommend submitting a support ticket regarding this issue so it can be resolved.
     
  3. stef

    stef Member

    Joined:
    Jun 4, 2005
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Belgium
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Thank you David, I can see some that didn't work are OK now.

    Bye,
    Stef.
     

Share This Page