The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Something seems off...

Discussion in 'General Discussion' started by Crazy Pete, Jul 1, 2003.

  1. Crazy Pete

    Crazy Pete Well-Known Member

    Joined:
    May 16, 2003
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I'm not sure if something changed when CPanel updated or what, but it's odd. Just today this started that if mail bounces back to the server, to the user nobody, I get the messages now whereas before they'd just go into /dev/null I guess.

    Example, I just sent out my forums newsletter to 428 members. Invariably some of their e-mail addresses will have changed and they hadn't changed their profiles, so the mail bounces back. That's fine, but now I just checked my mail and received 47 e-mail bouncebacks from various servers, all addressed to nobody@themiracle.expectedmiracles.com.

    Why am I getting those bouncebacks and mail sent to nobody now?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. Crazy Pete

    Crazy Pete Well-Known Member

    Joined:
    May 16, 2003
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    No one?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. goodmove

    goodmove Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    624
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Have you set a forwarding address for user "nobody" in WHM?
     
  4. Crazy Pete

    Crazy Pete Well-Known Member

    Joined:
    May 16, 2003
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I didn't change it from the default. Root is forwarding to me, but nobody still shows up as "# Exim filter <== do not edit or remove this line!"

    I'm still running Exim 3.3.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. Crazy Pete

    Crazy Pete Well-Known Member

    Joined:
    May 16, 2003
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I'm still getting e-mails addressed to nobody@mydomain. They used to just disappear after a while and I'd only see them in the queue. Why are they being sent to my username?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page