The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

"Sorry, Invalid domain" when trying to insert A entry for Hostname

Discussion in 'General Discussion' started by neocorps, Aug 22, 2012.

  1. neocorps

    neocorps Member

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Monterrey, Mexico
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    This is probably my first post, I usually figure things out reading the forum but this time I was unable to.

    Here is the background of the problem:

    I ordered a few months ago a Cloud service for a domain "mydomain.com" and the hostname I inserted was "test.mydomain.com".

    Now I'm migrating to another server, so I want "new.mydomain.com" as a hostname. The problem is that when I try to add that hostname to the new server, I get the following error: "Sorry, that's an invalid domain", I already removed all DNS zones of the cloud service, so I don't know what else to do.

    Any thoughts on this? maybe I should remove some other info in the cloud service? Thanks.
     
  2. neocorps

    neocorps Member

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Monterrey, Mexico
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thanks Michael, What I did was to point the domain hostingard.com to the new server's DNS's, apparently after that it all worked out and let me change the A record in the new server.

    Thank you anyway for the help.
     
Loading...

Share This Page