Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Sorry, you must choose a plan

Discussion in 'General Discussion' started by kalipiev, May 14, 2008.

  1. kalipiev

    kalipiev Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Hello,

    I get this error when I try to create an account through scripts. Is there anyone who can help.

    Cheers,
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,216
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    313
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Which API are you using: WHM API (cPanel Accounting) or the XML API?
     
  3. kalipiev

    kalipiev Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    I'm not sure how it's called but it's not XML API. So, it should be WHM API.
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,258
    Likes Received:
    389
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    You must create a plan before you create an account.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. kalipiev

    kalipiev Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Oh, yes. The plan already exists.
     
  6. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,258
    Likes Received:
    389
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Must not be understanding you. Exactly how are you creating the new account? From WHM?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. kalipiev

    kalipiev Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
  8. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,258
    Likes Received:
    389
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    I don't see a package name in there, or is this it? myreseller_Small

    Code:
    http://myhost:2086/scripts/wwwacct?nohtml=1&name=myreseller_Small&quota=100&hasshell=0&maxftp=5&maxpop=10&maxlst=10&maxsql=10&maxsub=1&maxpark=0&maxaddon=5&ip=0&cgi=0&frontpage=1&bwlimit=1024&cpmod=x3&featurelist=default&username=my1user1&password=mypassword&domain=mydomain.com&contactemail=contact@demo.com&reseller=0&ownerself=&ns1=ns1.demo.com&ns2=ns2.demo.com&msel=0,0,100,1,x3,5,10,10,10,1,1024,0,0,5,myreseller_Small
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. kalipiev

    kalipiev Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Yes, that's it: myreseller_Small
     
  10. kalipiev

    kalipiev Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Thanks for your assistance. I got the answers of my questions in another thread.

    Cheers!
     
  11. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,480
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    158
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Which thread ?

    Thanks
     
  12. kalipiev

    kalipiev Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
  13. AlexandreVeezon

    AlexandreVeezon Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    99
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    /br/sc/rionegrinho
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Same problem here

    Hello

    I have this same problem, but I'm trying to create a new account in WHM, logged as a reseller with xBrasil theme (pt-br).
    If I change to X, works like a charm, but in xBrasil it shows the error message.
    I don't know exactly why it happen, if someone can help me, it will be really appreciated.
    Thank you
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  14. AlexandreVeezon

    AlexandreVeezon Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2005
    Messages:
    99
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    /br/sc/rionegrinho
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    solved

    I has to reinstall the WHM theme.
    Thank you
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice