The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Spam Filter No Longer Working

Discussion in 'General Discussion' started by InSearch2K6, Jan 6, 2006.

  1. InSearch2K6

    InSearch2K6 Registered

    Joined:
    Jan 6, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ok I am having an issue with a clients spam filter.

    In addition, many times before, the ONLY spam
    that is getting through appears to be addressed to mailboxes that are
    specifically filtered to NULL in my email filters.

    In particular those email addresses are:

    email1@theredomain.com
    email2@theredomain.com
    email3@theredomain.com

    etc...

    Since they are set to filter ALL messages sent to them to NULL,
    nothing should be getting through. Yet this is where the spam are
    getting through.

    How Can I Fix this issue, I really need to fix this as soon as possible.

    thank you Insearch2K6
     
  2. InSearch2K6

    InSearch2K6 Registered

    Joined:
    Jan 6, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    People,

    I really need to find out how to fix this, my client is getting very mad with me cause he keeps getting Spam.
     
  3. Izzee

    Izzee Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2004
    Messages:
    469
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    What do you mean by filter all messages to NULL?

    Did the client set the Default Address to 'All unrouted mail will be sent to:' :fail: no such address here in his cPanel Email Manager?

    :)
     
Loading...

Share This Page