The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SpamAssassin broken 11.24.2-C32318

Discussion in 'General Discussion' started by Bruce, Dec 12, 2008.

  1. Bruce

    Bruce Well-Known Member

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    All our servers / in clients cPanel shows:

    SpamAssassin is currently Enabled.

    [a fatal error or timeout occurred while processing this directive]

    Filters
    Quantifier follows nothing before HERE mark in regex m/+ << HERE / at /usr/local/cpanel/Cpanel/StringFunc.pm line 66.
    Cpanel::StringFunc::countchar('++++++', '+') called at /usr/local/cpanel/Cpanel/Email.pm line 4536
    Cpanel::Email::_get_autodelete_filters('HASH(0x9afe9f4)', undef) called at /usr/local/cpanel/Cpanel/Email.pm line 4486
    Cpanel::Email::has_spam_autodelete() called at cpanel.pl line 427
    main::__ANON__() called at cpanel.pl line 1766
    main::exectag('<cpanel Email="has_spam_autodelete()">') called at cpanel.pl line 4742
    main::dotag(undef) called at cpanel.pl line 4625
    main::cpanel_parseblock('SCALAR(0x93a5bd0)') called at cpanel.pl line 4577
    main::cpanel_parse('GLOB(0x96a3994)') called at cpanel.pl line 1303
     
  2. dthigpen

    dthigpen Active Member

    Joined:
    May 29, 2003
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Apex, NC
    Whew, just found this, what a relief, thought my server was borked. I just posted about this as well, exact same problem with the same build.
     
  3. rone

    rone Well-Known Member

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    The Netherlands
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Same problem in: cPanel 11.24.2-E32318 - WHM 11.24.2
     
  4. BenThomas

    BenThomas Well-Known Member

    Joined:
    Feb 12, 2004
    Messages:
    598
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Houston, Texas USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Fixed in latest builds

    New Edge and Current builds were just published to address this issue.
     
  5. dthigpen

    dthigpen Active Member

    Joined:
    May 29, 2003
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Apex, NC
    Just upgraded Current, Works great and fixed the problem. Thanks!
     
  6. rone

    rone Well-Known Member

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    The Netherlands
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Upgraded Edge and problem fixed :)
     
Loading...

Share This Page