Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

SpamAssassin/Horde question

Discussion in 'cPanel Developers' started by roenick92, Nov 6, 2006.

  1. roenick92

    roenick92 Registered

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hello- I'm trying to get spamassassin working to try to put a dent in the overflow of spam mail. So far, I can't set it up in Horde, and I've looked all over for the answer, but no dice- here's my setup:

    WHM 10.8.0 cPanel 10.9.0-R57
    CentOS 4.4 i686 - WHM X v3.1.0
    Horde: 3.1.3
    Imp: H3 (4.1.3)
    Ingo: H3 (1.1.1)
    Jonah: 0.1-cvs
    Kronolith: H3 (2.1.2)
    Mnemo: H3 (2.1)
    Nag: H3 (2.1.1)
    Turba: H3 (2.1.2)
    PHP Version: 4.4.2

    Spamassassin is enabled, and despite the spam Horde works great. The ability to mark a new email as spam/ham is not enabled, so there's no way for each user to train SA. I figured logging in under the horde administration section would give me the ability to set this up, but when I go there (I added myself to the admin group), clicking on another tab does nothing. When I try through IE, I get the following error when I get into the admin option section for horde:

    Line: 49
    Char: 1
    Error: 'Horde_Form_Sections' is undefined
    Code: 0
    URL: http://mail.wherever.com:2095/horde...g.php?app=horde

    The menu loads, and when I try to click on any other tab, I get this error:

    Line: 52
    Char: 1
    Error: 'sections_configform' is null or not an object
    Code: 0
    URL: http://mail.wherever.com:2095/horde...g.php?app=horde

    I've checked through the horde config faq, but since it was pre-installed with cpanel, it's not much help. The closest thing I could find to my problem had the solution of updating the horde framework, so I tried /scripts/resethorde & /scripts/fullhordereset, and it still gives me the error. It shows the newest version of horde (3.1.3), so I'm pretty stuck. My own personal learn_spam folder is overflowin' and just itchin' to train SA. So I guess my question is how do I get that horde admin menu to work? From there I'll figure out pretty quickly if it is where I need to be to configure horde to work w/ SA.. If anybody has been down this road, knows what to do and could pass it on, I would appreciate it- thanks for your time!
    -R92
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice